söndag 20 juni 2010

KB4

God söndagskväll i husen! De flesta kollar säkert på Brasilien - Elfenbenskusten med all rätt, men fy fan vilket trist VM det har varit hitills. Sådärja, nu pratar vi inte mer fotboll.

H43 värvar alltså KB4 från Elverum, ska bli mycket spännande att se matchen mellan Alingsås - H43, då möts dem. Charlie V6 och Kalle H6 i en intressant kamp, de utav er som missat det så har Charlie via sin blogg hånat KB4's hemsida, den här, och visst fan är det lite kul att han har en sådan hemsida, speciellt "bildgalleriet", där finns en del godingar.
Ska bli intressant och se vad Kalle kan göra i elitserien och om hans prestationer väger upp den, enligt uppgift, rätt stora lönen.

Vad gäller en kommentar på bloggen angående elitserieklubbarnas farmarlag så har det skickats ett mejl till svenskahandbollsförbundet och HEH med frågor. När svar kommer (om det kommer) så kommer det publiceras på bloggen. Om det inte kommer svar så skriver vi vad vi tycker om den nya modellen och sedan får ni vädra era åsikter här, låter det bra? Bra.

Är tacksam för er som är tillbaka och besöker bloggen som "återuppstod" efter en kort dvala. Och tack för att ni är aktiva och kommenterar inläggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar