måndag 14 juni 2010

Fågel Fenix

Hej och välkommen åter, har den senaste tiden varit på semester och inte kunnat uppdatera bloggen. Hoppas det är acceptabelt att man vill slippa internet och liknande under semestern. Men nu är vi up and running again.

Vad har då hänt under tiden? Jo en jävla massa som blir alldeles för mycket att skriva om.
Men Diego till Drott är en gammal historia i dagsläget. Fantastiskt nyförvärv till Drott som har saknat Diego ändå sen han gick tills.... Gunnar kom. Räknar Drott så kallt med att Gunnar försvinner nästa år att värvningen utav Diego görs på längre sikt? Det är den enda anledningen som jag kan se. Gunnar har skrivit på 2 års kontrakt, eller 1+1 är nog mer troligt, och efter det stora intresset för Gunnar från utlandet så räknar man kanske med att han försvinner från Drott nästa år.
Visst, det kommer vara många matcher för Drott med europaspel och allt vad det heter, men den som nog är mest förvånad över värvningen av Diego är förmodligen Gunnar.

Doder stannade utomlands, som vi skrivit tidigare så är det viktigt för landslaget att Doder är kvar i dom bästa ligorna... Nu blev det... Minden. Nåja.

Klubbarna är i försäsong och det händer... sådär mycket. Sen finns det ju något jävla spektakel som håller hus nere i Sydafrika som får rätt mycket medialt utrymme och det ältas ganska mycket med samma tugg på diverse sidor. Det är sommar och det är försäsong för handbollsspelare. Som en lång dag på jobbet där timmarna, minuterna, sekunderna går så sakta. Medans våra elitspelare förbereder sig för att bjuda oss på bra handboll i höst... så väntar vi, och vi väntar och väntar och det är bara Juni. En lång dag på jobbet där det enda man vill göra är att kompa ut tidigt.

2 kommentarer:

  1. Gunnar kommer inte att ersättas av Diego, han kommer bara förflyttas till vänsternia vilket han kommer funka alldeles utmärkt som. De kommer förmodligen att dominera till hösten i elitserien.

    SvaraRadera
  2. Jonas Carlsson16 juni 2010 15:01

    Faktum är att Gunnar ÄR egentligen vänsternia! Läs på lite mer innan du skriver dina inlägg, webbmaster! Konstigt att man driver en blogg och skriver på ett kritiskt sätt utan att signa med sitt namn.

    SvaraRadera