fredag 28 maj 2010

Det rör på sig

Hux flux och vi har nya spelarövergångar.

Som vi nämnde tidigare om Mattias Roths övergång till Varberg så har den nu blivit officiell, om övergången kan ni läsa mer på den här sidan där man lyckas skriva in "Mattias Roth har skrivit på för Varberg" 3 gånger i den lilla texten.

Alstermo värvar ny H9:a från Kristinehamn, Mikael Blom heter han och har två säsonger i Västerås där den ena säsongen klarade sig laget kvar med nöd och näppe och iår föll ut med buller och bång ur Allsvenskan tillsammans med Anderstorp. Det är svårt att hitta bra H9:or som är villiga att flytta till Alstermo, men Alstermo har i alla fall lyckats hitta en H9 som är villig att flytta och det är ju positivt.

En annan H9 som flyttar är Elvis Borodovskis flyttar till Follo och tur är väl det för HK Malmö då killen inte håller i Elitserien, vilket han har bevisat, och hade förmodligen en hög lön i klubben. Spelar nästkommande två år i Follo i Norge. Man kan ju undra om det är Elvis Borodovskis eller Mattias Söder som är den bästa H9:an i Elitserien? Runars sportchef lovar att återkomma med fler grodor.

Läget är lungt i Stavsten, många har lämnat och klubben behöver värva in 6-8 spelare, jodå. Klubbens ordförande, Eje Wilör, tar dock det hela med ro. "Det är ju bara maj, hade det varit Juli hade det varit värre" - Jimmy Nordström, tränare, och visst har han en poäng där, men något säger mig att Eje plockar fram feta plånboken i Juli och värvar in 3 danskar som någon gång i sin ungdom spelat handboll i just Danmark. Buisness as usual at Stavsten.

Laget som är absolut SÄMST på att värva in danskar får väl ändå vara Skurup som åkte ut ur Div 1 nåt så in i bomben, Div 1 sämsta lag genom tiderna? Förmodligen. Det sägs även att Danskarna i klubben inte spelade för weinerbröd utan för ordentligt med deg.


Tack återigen för tips som ni skickar in till liteomhandboll@hotmail.se och kom ihåg att ni självklart kan vara anonyma och vi kommer inte publicera era namn på bloggen.

2 kommentarer:

  1. Sen att Stavsten har sin vana trogen att ringa in några danskar är en annan sak. Även Drivsted, Blondel och Rasmus Strömblad var och tränade med Stavsten, så jag kan förstå varför dom inte är oroliga alls.

    SvaraRadera
  2. Hej

    Jag är en av personerna bakom sportbloggportal kylspray.com (länk). Vi hoppas kunna stötta upp handbollen så den växer även på internet. Hade varit jättekul om du velat flytta din blogg till vår portal så hjälps vi åt att lyfta handbollen. Bästa sätt är att vi alla är samlade på ett ställe så intresserade o fans lätt hittar oss istället för övriga bloggdjunglar.

    Mvh

    SvaraRadera