måndag 17 maj 2010

Timing

Bra start för bloggen med förvåntsvärt många besökare, tack för det ni som läser. Det är inspirerande att fortsätta skriva. Däremot kunde man ju haft bättre timing att börja blogga om handboll, nu är det jävlar i mig nyhetstorka så det smäller om det. Till och med evertekh vill flytta fram CL finalspelet med en vecka. I feel you evert...

Så till lite rykten;

* Daniel Johansson i GUIF ryktas vara på väg till Norge. GUIF har ju värvat in Richard Larsson som var... 4:e alternativ på listan ungefär? Ungefär som Pelle Käll i Ystads IF. Richard är tänkt som någon sorts back-up till Johansson då dinosaurien Janne Ekman äntligen ska få lägga skorna på hyllan. Om nu Johansson sticker så blir det målvakten Richard Larsson och... just det... Janne Ekman i GUIF buren nästa år.

* Daniel Båverud kommer inte att stanna i Hammarby nästa år, frågan är bara vart han går. Norge som har blivit ett populärt turistland för svenska spelare verkar vara det hetaste ryktet även här.

* Hasse Karlsson till Drott, ryktet är inte speciellt nytt men verkar ha fått ny fart då YIF inte förhandlat något mer med Hasse. En fantastisk spelare på att fånga bollen men grovt överskattad som försvarsspelare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar