fredag 14 maj 2010

Löjliga säsongen

Ska vi försvenska allt kan vi lika gärna göra det med "Silly Season" också. Löjliga säsongen är här och klubbar värvar höger och vänster och spelare lämnar till höger och vänster och nedåt.

Några som precis haft sin löjliga säsong är Drott. Mot allas förmodan gick de till SM-Final där de fick stryk av ett urstarkt Sävehof (läs: Berggren). Men nu är det över och Drott ska såsom andra klubbar rusta inför en ny säsong, utom Rustan. Sveriges svar på Jose Mourinho "lägger av" och skaffar tillsammans med Zanotti och Axnér tele2compis, dessa herrar ska utgöra ledarstaben i ett sargat Lugi som nästa år spelar SM-Final, precis som Drott iår och GUIF året innan. Nästa år är Lugis.


*Klart är att Daniel Lindgren lämnar Drott och spelar i Drammen nästa år. Klantigt av Drott att inte lyckas behålla sin bästa målskytt från förra säsongen.

*Tobias Bengtsson lämnar likaså han Drott, nästa säsong spelar han förmodligen i HK Varberg. Inte Aranäs.

*Johannes Grönlund, Anton Halén, Mattias Roth och Tobias Bengtsson var och provtränade med HK Varberg i veckan.

*Den här spelaren var nere i Halmstad under fredagen för att, förmodligen, prata med Drott.
Inte konstigt med tanke på att klubben precis tagit hem Apelgren, vilket ger Berggren alldeles för lite speltid, samt har Lindgren lämnat vilket ger ekonomerna i HK Drott några slantar till nyförvärv.Zanotti, Rustan och Axnér


1 kommentar:

  1. skall denna bloggen uppdateras, eler var det en engångsblogg?

    SvaraRadera