torsdag 20 maj 2010

Kappelin drar vidare

Återigen Go' kväll kära läsare. Ska försöka att uppdatera bloggen lite oftare men då det är rätt dött på nyheter gällande handboll så blir det som det blir. Det finns även andra saker som kommer i vägen och måste tas hand om först då det är helt gratis arbete som läggs ner här. Men å andra sidan, kul arbete.

Kappelin flyttar till Spanien och Cuenca 2016, cred till Flinck på aftonbladet som var först med att skriva om att detta var klart, redan för mer än en månad sen. Grattis till Kappelin som har hållt en hög nivå väldigt länge i elitserien, han förtjänar den här chansen och vi hoppas att det kommer att gå bra för honom i Spanien.

Gällande Herrar J som spelar EM-kval i imorgon, lördag och söndag i växjö finns nu möjlighet att kolla på matcherna via stream. Saxat direkt från SHF:

Samtliga matcher kommer att sändas av Växjö HF tillsammans med Newhillsounds och Film och TV Gymnasiet. Sändningarna kan du se på Svenska Handbollförbundets webbtv på www.handboll.info/sv/Arbetsrum/tv, i Öppna Kanalen Växjö eller på webbtv.newhillsounds.se.
Produktionen är ett samarbete mellan Newhillsounds och Film och TV Gymnasiet i Växjö och sändningarna presenteras av Ramkvillabuss, Next Step och Bilinredarna
.

Ta chansen att se unga talangfulla spelare, bra av Växjö HF att ordna fram en stream. Cred till er också.

Det är dyrt att skriva kontrakt med två klubbar nästan samtidigt fråga Frank Löke, dock är det ingen större smäll för honom. Han borde tjäna det beloppet (om inte mer) på en månad i Zagreb.
Löke har en låt som han nynnar ofta på och ska enligt envisa rykten varit med och skrivit.


Det var den skrala nyhetsskörden vi hade, men imorgon hoppas vi kunna offentliggöra åtminstonde en övergång innan någon annan gör det. Kika in imorgon igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar