torsdag 27 maj 2010

Silly silly

Hej vänner och ovänner, inläggen har inte duggat så tätt just nu med tanke på att det har inte funnits så hemskt mycket att rapportera. Men Damerna vann mot Azerbadjan, och det var ju kul.

OV Helsingborg tappar inte bara spelare utan man värvar också, Angutimmarik Kreutzmann, smaka på den. Eller säg det 5 gånger snabbt, en utmaning utan dess like. Föga oväntat att han kallas för "Angu". Landslagsspelare för Grönland, där ser man det finns handboll där också. Ett litet klipp med Angu finns på här.

Alingsås tjänade i runda slängar 800.000 på CL spelet, Grattis AHK. Gudarna ska veta att ni har jobbat hårt för att göra ett bra arrangemang, kul att det lönar sig också. Trots detta så verkar klubben ligga ganska lågt med nyförvärv, varför? Man hade uppenbara problem på H9 förra säsongen och som det verkar blir det inga nya spelare där. Konstigt.

En som verkar flytta hem är Micke Johansson tidigare GUIF och senast Bodö i Norge. Han verkar vara på väg till HK Eskil som åkte ner till Div 1 iår. Micke är såpass bra att han kan spela i elitserien eller i ett lag som satsar på att gå upp till elitserien från Allsvenskan. Men det är klart, om Eskil siktar på att snabbt ta sig upp till allsvenskan så är en värvning av Mickes kaliber tvungen.

Final Four i helgen, ska bli roligt att se, SVT eftersänder en del och visar direkt en match. Starkt jobbat av Sveriges Television, vi gissar på att det kan ha att göra med att SVT faktiskt tvingas betala, ja hör och häpna, för att visa handbollen direktsänt från CL. I Sverige är inte SVT vana vid detta då handbollsklubbarna inte får en krona för att SVT visar deras matcher i TV. Piratebay i statlig tappning.

Martin Frändesjö ska blogg från final four, ska lägga upp länken för er så fort vi får tag på den.

1 kommentar:

  1. Officiellt Mattias Roth skrev på för Varberg i går.

    SvaraRadera