tisdag 25 maj 2010

Ystad värvar H9:a från Danmark

Palle Hansen, så heter YIF nya förvarsbjässe om man får läsa lite mellan raderna på den här artikeln. Självklart kommer han att spela framåt, men håll med att citatet från Ordförande Peo Lind är lite... udda. "... han kan även bli vass framåt".
Rätta mig om jag har fel här men, en kille som är över 2 m väger runt 100 kg är vänsterhänt och riktigt bra i försvaret går alltså till... YIF? Man kan tycka att en sådan spelare med dem förutsättningarna hade han varit bra så hade han spelat i något bättre lag i Danmark eller någonstans i utlandet (inte Sverige). Eller? Visar det sig att han gör en riktigt bra säsong så kommer vi självklart krypa till korset.

YIF har alltså värvat relativit oprövade och relativt "anonyma" spelare som måste bevisa ganska mycket nästa år.

Jurgen Muller (skönt namn), 23 åring målvakt från Magdeburg
Ola Netterheim, som nämnt tidigare har Hasses stora skor att fylla.
Andreas Thynell som äntligen får visa vad han kan i ett lag där han slipper göra ALLT. Ska bli mycket intressant att följa.


Vad händer med Linus Bohlin förresten, någon? Vissa rykten placerar honom i RIK där han inte kommer att vara tvungen att träna lika mycket som de andra i laget för att på så sätt klara av sin civila karriär. Visst känns RIK som det mest naturliga valet nu när Petter Hansson lämnat skutan?

2 kommentarer:

  1. Palle ersätter Wydmuch så....inte mkt dojjor att fylla där :)

    SvaraRadera
  2. Gentzel i RIK????

    SvaraRadera