tisdag 18 maj 2010

hysch hysch

Lars Karlsson i Drott berättade förra veckan i Hallandsposten att han inte vill diskutera kritiken mot honom och ledning i media. Det kan man förstå. Vad som däremot är svårare att förstå är censuren på HK Drott gästbok. Som ny i bloggosfären måste man göra lite "reklam" för sin blogg för att få hit läsare och att dessa läsare senare skall återkomma. Av alla forum som jag har skrivit in länken till denna sidan så är Drott den ENDA som har tagit bort, censurerat, raderat bort mina inlägg i gästboken, dessa inlägg har varken varit stötande eller innehållt ovårdat språk. Tydligen så får man tycka som man vill men inte så att man på något sätt tycker för mycket. Nog om Lars Karlsson och nog om censur.

Igår skrev bloggen att Hasse Karlsson var ännu mer på väg till Drott, detta bekräftades idag av Ystads Allehanda. Ett jättelyft för Drott om man får affären i hamn, främst framåt. Ett jättesänkning för Hasse lönemässigt kan jag tänka mig, men å andra sidan kommer han tillbaka till moderklubb numero dos, hur mycket det nu kan betyda.

Rolf Andersson på Folket har en bra krönika där han skriver om GUIFs lönetak som ligger på sisådär 15 000 kr och hur denna påverkar klubbens ambition att nå SM-Guld. Enligt Rolf så behöver klubben spräcka den gränsen för att ta in kvalificerade namn och på så sätt ta det där steget som gör att klubben når SM-guldet. Jag är inte säker att jag håller med om det. Vad klubben hade behövt göra är att fortsätta på den inslagna stigen från andra delen av säsongen, även nukommande säsong. Däremot så är det lättare sagt än gjort, personligen hade ett eller två nyförvärv gett klubben det där extra steget, men dessa behöver inte kosta mer än 15 000 kr i månaden. Det som är viktigt för en klubb som GUIF (bland annat) är att kunna erbjuda bra alternativ vid sidan om handbollen. Lönemässigt har man ingen chans mot de allra största inom svensk handboll, men GUIF har varit i SM-final förr och kan göra det igen, även med lönetak.

JEM truppen är klar, ingen som uttalar sig i tidningarna som Guidetti gjorde när han inte blev uttagen i U-21 truppen i fotboll. Tur att handbollsspelare är mer ödmjuka än bölande 18åringar "fotbollsproffs" som inte får spela... buhuuu huuu...

1 kommentar:

  1. Carl-Johan Andersson till Ystad är väl en kvalificerad gissning// Spanarn

    SvaraRadera